Ulvstorps Gård – Bed & Breakfast

Välkommen att koppla av på vårt B & B i Herrgårdsmiljö.

Herrgården byggdes år 1760-68.

Det finns två sovrum. En superskön dubbelsäng i ena rummet och två enkelsängar i det andra sovrummet. Det finns också ett litet tv-rum med en bäddsoffa, ett pentry med kylskåp, spis, micro, vattenkokare och ett badrum m dusch. Det är egen ingång med en egen liten altan utanför entrén. Allt renoverades 2008-09.

Vill ni sitta ute och titta ut över sjön finns flera möbelgrupper i trädgården sommartid. Det är strandtomt med möjlighet till ädelfiske. Fiskekort krävs. Det är endast 10 minuters bilväg till Elmias mässområde. 7 min från Skinnarebo Golfklubb och Jönköpings Golfklubb. 10 min till A6 Golfklubb. 2 min från Jönköpings Flygplats.

Vackra promenadvägar i naturen finns året om.

För bokning och mer information kontakta Annelie på 0738-368488.

Varmt Välkommen.

Om boendet

Ett härligt boende om du vill bo i Jönköping men ändå vill ha nära till naturen.

Sovrummen
Ett rum har österläge och det andra har västerläge och du kan se solnedgången genom fönstret ut över sjön.

Köket
Du har tillgång till kylskåp och spis. I kylskåp och köksskåp finns frukostingredienser såsom färska lantägg från våra frigående trädgårdshöns. Det finns också havregryn så du kan laga till lite gröt, yoghurt, juice, tè, kaffe, bröd och pålägg. Enklare matlagningskärl och en servis för 4 personer. Vattenkokare.

Badrum
I det lilla badrummet finns dusch, tvättställ och toalett.

Tv-rum
I tv-rummet finns en liten tv med standardkanaler. En bäddsoffa för två och ett liten bord.

Uteplats
Det finns en liten altan vid entrén med utsikt över Ulvstorpssjön. Vackert och rogivande. Här kan du sitta och äta din frukost med morgonsol den varma årstiden.

Aktiviteter

I den vackra naturen finns det härliga promenadvägar året om med två sjöar i närheten. Förutom vår Ulvstorpasjön är det bara 5 min promenad till Västersjön som är badvänlig. Förutom detta kan vi rekommendera följande:

Ädelfiske

Det finns bryggor runt hela Ulvstorpasjön där det går bra att fiska ädelfisk. Det finns laxöring och regnbågsforell som Jönköpings fiskeklubb planterar in flera gånger under året. Fiskekort krävs och finns att köpa på plats. Rogivande och spännande på samma gång.

Elmia

Det tar bara 10min med bil till Elmias mässområde.
Jönköpings badhus.

I direkt anslutning till Elmia finns ett fantastiskt äventyrsbad med relaxavdelning, motionssim och träningshall.
Hockey.

Vid Elmia finns även vår stora hockeyarena: Kinnarps arenan där HV 71 har sina hemmamatcher.

Golf

Från vårt B&B kan du ta dig till tre golfbanor, alla inom 10 min enkel resa. Det är Skinnarbo-, A6- och Jönköpings- golfklubb. Den fjärde golfbanan, Sands golfbana, tar det ca 20min att åka till.
Shopping.

Förutom vårt charmiga Jönköpings city med piren och Vätterns strand finns även ett stort shoppingcentra utmed E4:an, A6 köpcentra. Här kan du hitta allt du behöver och lite till. Även IKEA har en stor butik där. Ca 8 min med bil.

Vill du se bilder från vårt SPA?

E-post
info@ulvstorpsgard.se

Telefon
073-836 84 88

Adress
Ulvstorps Gård
Ulvstorps Gård 1
555 94 Jönköping

GPS
57.755233, 14.093182

Ulvstorps Gård