Ulvstorps Gårds Kattpensionat

 

Nyhet!

Du kan själv gå in på vår hemsida och boka in din katts semestervistelse. Gå in på Boka rum och följ anvisningarna. Är det så att du har frågor får du naturligtvis kontakta oss:) Vi svarar säkrast via sms. 0738-368488.

Med vänlig hälsning Annelie

Om ni inte hittar rum går det bra att skicka sms med önskade datum så kan jag titta efter om det går att pussla lite) Med vänlig hälsning Annelie 0738-368488

Sommar 2024:

Pga. coronaviruset sker all in- och  utcheckning vid vår dörr tills vidare.

Skicka ett sms med kattens namn när ni anlänt till parkeringen så kommer jag ut.

Mobilnr: 0738-368488

För att det ska vara möjligt för mig att få med mig allt på en gång ber jag er att se över kattens transportbur så att den är komplett/hel och ordentligt stängd, dessutom vill jag ha alla kattens prylar, (filtar, mat, leksaker mm) samlade i en större väska/kasse (tex ikeakasse).

Överlämningen sker utanför min dörr. Det står ett bord utanför dörren och jag kommer som sagt ut och möter upp er.

Detta görs för allas bästa. Inte minst för att jag själv tillhör riskgruppen dubbelt upp och 100% av mina kunder har varit ute och rest.

Men även för att ni inte ska behöva komma i kontakt med andra som har varit ute o rest.

För övrigt fungerar allt precis som vanligt här inne på kattpensionatet.

mvh Annelie Ulvstorps Gårds Kattpensionat

Sommarlov

Det är många som bokar sin sommarsemester nu så gå gärna in o boka ett rum till er katt så fort ni bestämt er semester.

Sibiriska kattungar >>
Vi har uppfödning av sibiriska katter. Mer information finns under Ulvstorps Gårds Sibiriska katter.

Facebook
När du blir vän med gruppen Ulvstorps Gårds Kattpensionat kan du följa oss på kattpensionatet och se lite bilder på din och andras semestrande katter.

Nyhet! Orijen 
Vi har höjt vår standard på foder. Eftersom väldigt många katter är överviktiga nu för tiden, delvis för att de får i sig för mkt. kolhydrater, har vi beslutat oss för att börja med fodret Orijen som många talar om nu. Det är ett foder som efterliknar det din katt skulle ha fått i sig om den levt i det vilda. Så nära vi kan komma. Ni kan få en provpåse (340g.)av mig. Vi har även försäljning av fodret Orijen. Det innehåller 85% kött och resten frukt och örter. Inga spannmål./Annelie.

Medhjälpare.
Nu till skollov och helger behövs lite förstärkning. Jag tar hjälp av Kaarina och Elin förutom min man Joakim som hoppar in ibland.  Välkomna alla .
Annelie.

Byggt ut.
Eftersom det är svårt att få plats sommartid har jag byggt till lite. Det blev ett ljust och fint Lusthus med franska balkonger för katterna och sjöutsikt från de flesta rummen. Det blev även fyra rum varav två är sviter utan fönster men med altan. Två rum är sommarrum där katten är utomhus hela tiden. Det finns en kattkoja där katten kan krypa in eller sitta på taket. I rummet finns också en stol och flera hyllplan. Det är tak över uterummet och trädäck, som vanligt. Mysigt sommarrum helt enkelt:)
Jag återkommer med mer info!
Vi får önska alla ett trevligt 2019.
Tiden går fort!.
Annelie

Semestertider.
Tänk på att boka in er lilla katt redan när ni bokar er semester, så jag säkert kan ta emot er. När det är skollov har vi incheckningstid vardagar kl.12.00 och utcheckningstid kl.9,45. Vi ses!

SPA.
Lite nya saker har hänt. Vi har byggt ett SPA för oss tvåbenta, nere vid sjön. Det är riktigt trevligt. Där finns vedeldad bastu, utebubbelpool mm. Jag kan ta emot grupper på upp till 15 personer.
Jag återkommer med mer info!

Bekvämt på ”Kattis”.
Vi har utvecklat pensionatet så att alla som har utevägg också har ett personligt uterum med egen kattlucka. Vi passade också på att bygga ett extra uterum. TV:n har fått sällskap av en musikanläggning och en efterlängtad tvättmaskin och torktumlare. Det kommer också att bli möjligt att komma hit för att tvätta och schamponera sin katt framöver. Det kan vara skönt att stå i normal arbetsställning och även kul att fixa med sin katt tillsammans med en kompis. Hör av dig om du tycker att det låter intressant. Är det någon som vill se hur det ser ut här, slå en signal så kan vi komma överens om en tid som passar/ Annelie.
Varmt välkommen!

Actionfilmer.
För den sportiga gästen som vill varva SPA-stämningen med lite spänning erbjuds de specialdesignade actionfilmerna ”Fåglarna” och ” Insekterna” på DVD. Filmerna inspirerar kattgästen till att jaga de verklighetstrogna insekterna/fåglarna och ger därmed stimulans och en mycket trött och nöjd gäst. En klätterställning placeras framför TV:n för att den lilla jägaren ska komma upp i samma nivå som bildrutan. Jag vill önska alla en fantastisk vinter/vår/ Annelie – Ulvstorps Gårds Kattpensionat

Bed & Breakfast på Ulvstorps Gård
Nu finns det även möjlighet för matte och husse att sova över på Ulvstorps Gård. Vi har renoverat en liten lägenhet som nu har två sovrum med två sängar i vardera rum, ett tv-rum med en soffa, ett litet kök med pentry och ett fräscht badrum med dusch och toalett.Det finns även en egen liten altan där man kan njuta den varma årstiden. Det är utsikt mot sjön i tre vädersträck. Hör av dig om du vill veta mer.

Skollov.
Tänk på att det är andra in och utcheckningstider på skollov. Incheckning vardagar kl.12.00 och utcheckning kl.9.45. På söndagar är utcheckningen kl.16.00  och incheckningen kl.18.00. Så vi hinner städa ur rummet tills den nya gästen kommer.
”Expressen skriver om Ulvstorps Gårds Kattpensionat!
”Här hos Annelie och Jocke kan din kisse vila ut i en värld av lyx. Eget rum och egen fönsterbräda att hoppa upp på.
– Jag har förverkligat min dröm, säger Annelie Pettersson som nu öppnar kattpensionat på Ulvstorps Gård.”

Vill du titta på bilder från kattpensionatet?

E-post
info@ulvstorpsgard.se

Telefon
073-836 84 88

Adress
Ulvstorps Gård
Ulvstorps Gård 1
555 94 Jönköping

GPS
57.755233, 14.093182

Ulvstorps Gård