Priser och villkor

Svit med fönster(inne/ute)
(antal katter i samma rum)
1 katt    400kr
2 katter 550kr
3 katter 650kr
4 katter 750kr

All inclusive – svit med fönster

(antal katter i samma rum)

1 katt     450kr
2 katter  600kr
3 katter 700kr
4 katter 800:-

Lusthuset – med stora fönster, franska balkonger och sjöutsikt.

(antal katter i samma rum)

1 katt    400kr

2 katter 550kr

3 katter 650kr

Lusthuset –  all inclusive, med stora fönster, franska balkonger och sjöutsikt.

(antal katter i samma rum)

1 katt     450kr
2 katter 600kr
3 katter 700kr

Etage (inne)

(antal katter i samma rum)

1 katt      350kr
2 katter  500kr
3 katter  600kr

All inclusive – etage

(antal katter i samma rum)

1 katt      400kr
2 katter  550kr
3 katter  650kr

Svit utan fönster(inne/ute)

(antal katter i samma rum)

1 katt    400kr
2 katter 550kr
3 katter 650kr

All inclusive – svit utan fönster

(antal katter i samma rum)

1 katt     450kr
2 katter  600kr

Sommarrum(ute)

(antal katter i samma rum)

1 katt    400kr

2 katter 550kr

När du bokar 2 eller fler katter i samma rum måste de trivas ihop och komma från samma hushåll.

Priserna är per dag. Vid skollov tillkommer 50kr/dag. Priset som står på bekräftelsen stämmer.

Korta bokningar, mindre än 7 dagar debiteras med 400kr i startavgift.  Bokningar debiteras per natt. Betala alltid i förskott via mitt plusgiro 256992-9. Ni får inte tillbaka pengar om ni hämtar tidigare. Minimiavgift 3 dagar. Sommarlovet, från midsommar är minimiavgiften 7 dagar och bokningen redigeras manuellt vid kortare bokning än 7 dagar.

I priset ingår högklassigt torrfoder, Orijen, och naturligtvis personlig omsorg med massor av gos och kel. Köksstol, ligghyllor, klösbräda, kattlåda med sand och kruka med kattgräs (vid lyckad odling) finns i alla rum. Du får gärna ta med egen mat men det blir inget avdrag på priset. Ta gärna med egen liggplats – tre filtar – som doftar “hemma”. Alla rum har full takhöjd c.a. 260cm.

Svit

Här har katten möjlighet att gå ut och in genom egen lucka till sitt uterum. Uppskattas av de flesta. Gästen har också fönster och fönsterbräda för att inte missa något intressant som händer utomhus. Kanske man får se en skymt utav en häst eller en flock hönor… eller bara ligga och filosofera och blicka ut mot solnedgången.

Sommarrum

Här har katten det perfekta sommarboendet. Rummet är byggt mot kattpensionatets vägg i västerläge. Det är altangolv och plasttak. I rummet finns även hyllplan och en kattkoja byggd på husets vägg, där brukar de flesta katter älska att ligga på taket eller inne i kojan och spana ut mot hagen, sjön eller ut mot den lilla vägen. Det finns även en stol och en klösmöbel i sommarrummet.

All inclusive

För 50 kr extra/dag går det att få all inclusive till alla rumstyper. I priset ingår – förutom allt som ingår i standard – även mjukmat, matta, leksaker (som du får ta med hem sedan) och dyna till köksstol & fönsterbräda/hylla. Alltså lite lyxigare och mer möblerat.

VIP

Vid bokning av 21 dagar i sträck så bjuder vi på tillägget “all inclusive”.  Så får vi möjlighet att skämma bort våra långtida gäster lite extra.

Avbokning

Avbokning ska ske minst två månader före vistelsens början för att slippa avgift. Om avbokningen sker närmare än 2 månader före vistelsens början tas hela kostnaden ut. På sommarlovet/högsäsong är minsta kostnaden en veckas vistelse, även om ni vill ha er katt här en kortare tid. Allt för katternas bästa och för att inte behöva tacka nej till långa vistelser för att helgerna har blivit uppbokade.

Förberedelser inför vistelsen

Avmaska din katt före ankomst om du vet med dig att det kan vara dags. Då undviker vi besvär med magen i onödan. Visa upp godkänt vaccinationsintyg vid incheckning, jag kan inte ta emot din katt annars. Din katt ska vara vaccinerad både mot kattpest och kattsnuva för högst ett år sedan. Under vår – höst är behandling med ohyremedel obligatoriskt för katter som vistas utomhus. Exempelvis Frontline eller liknande för att slippa t.ex. fästingar m.m. Ta gärna med 3 filtar/handdukar eller andra mjuka liggplatser som luktar “hemma”. Det kan kännas tryggt för en semestrande liten kisse.

Besök oss gärna

Kom gärna och besök oss, men vi är tacksamma om ni ringer innan så kan vi komma överens om dag och tid. Det är absolut förbjudet att besöka gästerna utan medföljande personal.

Betalning

Inbetalning till vårt pg: 256992-9 före ankomst. Använd bokningsnumret som meddelande eller betala kontant vid incheckning.

Parkering

Tänk på att alltid parkera din bil vid vår parkering utanför trädgården. Vi vill ha trafikfritt och lugnt i vår trädgård då vi har frigående höns, hund och barn.

Transport

Eftersom inte alla har tillgång till bil erbjuder vi oss att skjutsa/hämta kattgästen med eller utan husse/matte. Kostnaden uppgår till 700 kr/tim inkl.moms. Om sträckan är längre än 2 mil tar vi även ut en ersättning på 35 kr/mil. Hämtning i Jönköping kostar 350kr.

Vill du titta på bilder från kattpensionatet?

E-post
info@ulvstorpsgard.se

Telefon
073-836 84 88

Adress
Ulvstorps Gård
Ulvstorps Gård 1
555 94 Jönköping

GPS
57.755233, 14.093182

Ulvstorps Gård