Sibirisk kattuppfödning

 

 

Vi har fyra fertila honor: IC CH  Ulvstorps Gårds Montserrat Caballé,   CH Ulvstorps Gårds Ti Amo som är dotter till Montserrat och CH Ulvstorps Gårds Cara Caramel som är dotter till Ti Amo. Ulvstorps Gårds Julia Navines. Kontakta mig gärna om ni är intresserade av en kattunge i framtiden.

Julia har en kull på fem kattungar nu. De är födda 20210106 och är redan alldeles ljuvliga. Hör gärna av dig om du vill veta mer om kattungarna.

Ti Amo är dräktig och beräknad födsel är 20210228. Jag har en facebookgrupp som heter Ulvstorps Gårds Sibirsika Katter. Ansök gärna om medlemskap där. Där finns bilder och lite filmer och jag uppdaterar den allteftersom.

 

 

Annelie

 

Årets Dackekatt 2013.

Vår lilla Midstorms Toxic Tesla vann Dackekattens klubbmästerskap och bär titeln Årets Dackekatt 2013.
Stolt ägare!

Årets Dackekatt 2010.
Vår Supreme Premier CH Ulvstorps Gårds Mimosa vann Dackekattens klubbmästerskap och bär titeln Årets Dackekatt 2010. Hon var då bara 14v. En väldigt rastypisk lugn harmonisk underbar tjej som genom åren hunnit med en hel del utställningar. Hon blev 2:a  Årets katt kastrathonor i sveraks tävling. Momosa blev NOM  på World Winner 2016. Mimosa hann även få 6 BIS under 2017 och nu i år fått två BIS som kastrat och två BIS som senior.
Stolt uppfödare och ägare!

 

AKTUELL KULL.

Montserrat har en kull just nu, på fyra kattungar. De föddes 20190918. Vi har en del bilder på facebook under Ulvstorps Gårds Sibiriska Katter.

 

Våra kattungar.
Vår mysiga kattungar är alla uppvuxna med oss i familjen och vana vid hund. Vi följer också alla sveraks rekommendationer och jag är diplomerad uppfödare.
Annelie

Sibirisk katt.
VÅRA KATTER

Jag vill presentera min lilla Sibiriska katt S*Stimics Calypso. Hon heter Vanessa till vardags.Om du har en dotter i 12-års åldern så vet du varför…Den populära High Schoool Musical är min dotters favorit och Vanessa är den stora idolen.Min Vanessa utgör grunden till mitt katteri med uppfödning av Sibirisk katt. Hon är min första raskatt och beter sig naturligtvis som katter i allmänhet men hon har charmat hela familjen. Hon är vår Drottning.
Vanessa har visat sig vara en fantastisk mamma. Hon har stenkoll på sina kattungar och låter dem utvecklas till harmoniska och trygga individer. Hon har dessutom världens tålamod och leker gärna med de små busarna.

Klicka här för att se Vanessas stamtavla
Vanessa
Vanessa är en mycket trygg och harmonisk tjej med mycket integritet, som en sibir ofta är. Hon är alltid alldeles i närheten av mig och vet allt som händer i huset. Vanessa och vår hund Fiona är bästa vänner och rusar runt i huset eller ligger och myser alldeles intill varandra. När jag går ut till kattpensionatet så följer Vanessa ofta med och passar då på att vara ute i rastgården så mycket som möjligt.
MIMOSA

Ulvstorps Gårds Mimosa är vår andra lilla sibir. Hon föddes den 16 juli 2010 och är från Vanessas kull med Stanislavskij som pappa. Det är en liten sköldpaddsfärgad tjej som är familjens lilla kelgris. Vi är så tacksamma för denna lilla gosiga tjej. Mimosa vann också Dackekattens utställning i oktober då hon bara var 15v. Hon är Årets Dackekatt 2010, det bådar gott inför framtiden.
Tesla

Midstorm Toxic Tesla är vår tredje sibir. Hon föddes i februari 2013. Tesla har redan hunnit att bli Årets Dackekatt 2013. Gudomlig liten näpen prinsessa. Hon är svartspotted med vita tassar och mage .
Montserrat

Ulvstorps Gårds Montserrat Caballé är en liten fluffboll för tillfället. Gudomlig och spinner för det mesta. Hon leker ofta med vår hund Fiona och de ses ofta sovandes tillsammans. Hon har redan hunnit med en utställning då hon blev Ex1 och gick vidare till nominering. Det ska bli intressant att följa denna lilla fantastiska tjej.
Blanco
Blanco vår supergoa huskatt med sin vita långa päls och knappa 7 kg. Blanco är till hälften sibir. Jag köpte honom som 1,5 åring genom blocket då jag blivit av med min dåvarande huskatt. Blanco är sorkarnas skräck men på vintern softar han oftast, helst på magen av någon familjemedlem. Han sköter också om receptionen på vårt kattpensionat.

 

 

 

E-post
info@ulvstorpsgard.se

Telefon
036-36 84 88, 073-836 84 88

Adress
Ulvstorps Gård
Ulvstorps Gård 1
555 94 Jönköping

GPS
57.755233, 14.093182

Ulvstorps Gård