Ulvstorps Gårds SPA

Välkommen till Ulvstorps Gårds SPA

Vi har byggt ett alldeles nytt och fräscht Spa nere vid vår sjö, Ulvstorpasjön. Inredningen går i marint tema och det är en underbar miljö för avkoppling och att umgås med sina vänner. Vi har stora glaspartier ut mot vattnet och Spabyggnaden ligger alldeles vid strandkanten. Vi har olika aktiviteter att erbjuda och vi har också fullständiga rättigheter. Maten tar vi in genom catering. Eftersom vi just har öppnat har vi bara ett fåtal bilder men det kommer flera snart.

 

Presentkort

Eftersom detta är en perfekt personlig present till den du tycker om så har du möjlighet att köpa presentkort. Passar bra för alla tillfällen såsom födelsedag, bröllopspresent, farsdag, morsdag eller julklapp. Hur? Maila mig namn och adress till den som presentkortet ska skickas till och namnet på den person som ska få presentkortet. Betala sedan in summan som kortet ska vara värt på vårt plusgirokonto: skriv PRESENTKORT och DITT NAMN under meddelanden. Jag skickar Presentkortet så fort pengarna kommit in . För dig som har möjlighet så finns våra presentkort även till försäljning hos Mimosa blommor på Klostergatan på Torpa. Då behöver du ta med dig kontanter.

 

Erbjudande.

Presentkort på ett glas valfri dryck till den person som står för bokningen.

 

Konferens

För dig som vill sitta ostörd i en vacker och avkopplande miljö och samtidigt kunna jobba har vi en bra lösning. Ni kan vara en grupp på upp till 6 personer som får tillgång till projektorkanon och vit duk. Kontakta oss för offert.

”Vill

E-post
info@ulvstorpsgard.se

Telefon
073-836 84 88

Adress
Ulvstorps Gård
Ulvstorps Gård 1
555 94 Jönköping

GPS
57.755233, 14.093182

Ulvstorps Gård